(Bejaarden) bezoekcommissie

Oudere mensen in onze gemeente, die te kennen geven graag zo nu en dan een bezoeken te ontvangen, worden door een aantal dames en heren bezocht. Soms bezoeken zij ook de jarigen uit onze gemeente die ouder dan 80 jaar zijn. Vanuit de bezoekjes ontstaan wederzijds soms heel fijne contacten.

Een of enkele keren per jaar komt de commissie bijeen om de gang van zaken te bespreken en waar mogelijk hun activiteiten te verbeteren. Hebt u vragen, wilt u bezoek of heb u andere suggesties voor de bezoekcommissie? Neemt u dan gericht contact op met de scriba.

Bezoekcommissie Nieuw Ingekomenen

Namens onze Protestantse Gemeente worden mensen die nieuw in Maurik zijn komen wonen en ingeschreven zijn binnen de Protestantse Kerk, door ons bezocht. Wij begroeten hen met een bloemetje en wat informatie in de vorm van o.a. het nieuwste Contactblad.

Meestal wordt ons bezoek op prijs gesteld en worden we gezellig ontvangen. Ook de nieuwe bewoners van De Valentijn worden bezocht.

Onze bevindingen worden weer teruggespeeld binnen de gemeente, zodat er – indien nodig – verder mee gewerkt kan worden. Voorbeelden hiervan zijn dat mensen aangeven dat zij het Contactblad graag iedere maand willen ontvangen of dat zij een bezoek van onze dominee of een ouderling op prijs stellen.

De groep bestaat uit enkele dames die afwisselend met elkaar werken.

Op deze manier willen ook zij een schakel zijn in het geheel tot opbouw van de Protestantse Gemeente te Maurik