Wie maakt de beste kerkfoto van het jaar?

De nationale organisatie Kerkbalans 2018, organiseert een landelijke fotowedstrijd met als thema ‘Jouw kerk in beeld’.

Ook wij kennen ze: prachtige foto’s van onze kerktoren aan de horizon die al van ver laat zien waar het hart van ons dorp is. Een vertrouwd en kostbaar beeld. Kerken zijn beeldbepalend voor ons land. Niet alleen de gebouwen, maar ook wat er in de kerken gebeurt: de gemeenschap waarin mensen elkaar vanuit het geloof ontmoeten, zich laten inspireren, een helpende hand uitsteken of juist hulp ontvangen.

Aktie kerkbalans daagt je uit om de kerk en wat deze voor jou betekent in een foto vast te leggen. Zoals je zelf wilt: gewoon met je smartphone of juist professioneel met een goede spiegelre excamera. Stuur je foto in en ding mee naar de Kerkblik-award. Winnaars in de verschillende categorieën winnen een workshop fotogra e van juryvoorzitter Ramon Mangold. Hij won onlangs Nederlands bekendste fotoprijs: een eerste prijs bij de zilveren camera 2016, voor zijn serie over bisschop De Korte.

En… je wint niet alleen de Kerkblik-award en de masterclass fotograferen door Ramon Mangold, maar ook een geldbedrag van 250 euro voor de Actie Kerkbalans in onze kerk!

Je kunt meedoen in drie categorieën:
• Kinderen (6 t/m 12 jaar)
• Jong talent (12 t/m 18 jaar)
• Volwassenen (18+)

Heb je al een briljante ‘kerkfoto’ liggen? Het insturen van een bestaande foto mag ook, als je ‘m maar zelf gemaakt hebt.

Hoe doe je mee?

Stuur je foto naar info@kerkbalans.nl, onder vermelding van je naam, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, de naam en plaats van de kerk waar je naartoe gaat en een kort fotobijschrift.

Per persoon kun je 1 foto insturen. Is je foto groter dan 10 MB? Stuur ‘m dan met WeTransfer.

Inzenden kan tot en met 22 december 2017.

Kijk voor meer informatie op de website van Kerkbalans: www.kerkbalans.nl/fotowedstrijd-kerkbalans/

Heel veel succes!