Stichting Restauratie St. Maartenskerk

De Stichting Restauratie Sint-Maartenskerk Maurik heeft als doelstelling geld bijeen te brengen voor het grootste monument in het dorp Maurik. Belangrijkste inkomstenbron is de jaarlijks te houden zomermarktbazar. Een evenement dat plaatsvindt op de laatste zaterdag van juni.

Natuurlijk zijn er tussendoor ook nog eens allerlei rekeningen betaald voor noodzakelijk onderhoud of reparaties aan de Sint-Maartenskerk. Zo is in 2017 een groot deel van het glas-in-lood van de ramen van onze kerk gerestaureerd en voorzien van veiligheidsglas.En in 2018 is een bijdrage geleverd aan de renovatie van het orgel in de kerk.

Het bestuur van de stichting bestaat uit 4 vaste leden. Naast dit bestuur is een grote groep vrijwilligers actief die ieder jaar de zomermarkt mogelijk maken in organisatie en uitvoering.

Indien u zich als vrijwilliger wilt melden voor bestuur of als medewerk(st)er laat het dan weten.

Voor al uw vragen, mededelingen enz. kunt u te allen tijde contact opnemen met G. Gotink (tel. 0344-692291).

Nieuwe opslag voor de rommelmarkt!

De Stichting Restauratie Sint Maartenskerk, heeft voor de rommelmarkt een nieuwe opslagruimte gevonden. U kunt vanaf nu elke zaterdag 11.00 tot 15.00 uur alle bruikbare spullen (uitgezonderd boeken) brengen bij de familie K. Willemse, Meerboomweg 4.

Geen grote kasten of bankstellen!

Kunt u niet op zaterdag of hebt u vragen, dan kunt u contact opnemen met Corrie van Toorn, telefoonnummer 0344 692 493 of Ria Honders telefoonnummer 0344 692 712.