Jongerenkerk

Op zondagmorgen, 1 keer per 2 weken, komen wij bij elkaar met een groepje jongeren in de leeftijd van 12 jaar en ouder. Dat doen wij tijdens de kerkdienst gelijkertijd met de kinderkerk.

Bij de jongerenkerk bespreken wij op eigentijdse wijze de verhalen uit de Bijbel. Samen denken we na wat deze eeuwenoude woorden, vandaag de dag kunnen betekenen voor en in ons leven. Vaak komen hier mooie gesprekken uit voort, die ons helpen in ons dagelijks leven.

Op die manier werken wij toe naar het moment waarop de jongeren een beste keuze voor het geloof kunnen en willen maken en belijdenis zouden willen doen van hun geloof.

Vanzelfsprekend is een ieder die hier een keer aan mee zou willen doen, van harte welkom!