Pastorale Brief 20 maart 2020

Het zijn bijzondere tijden. Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog zijn de kerken gesloten. Feestjes worden uitgesteld en in de supermarkt worden we gevraagd op afstand te blijven van elkaar.

Maar juist in een tijd waarin onzekerheid leeft en angst om ziek te worden, wil je dicht bij elkaar zijn. Wil je elkaar vast kunnen houden en troost bieden. Maar hoe dan?

Gelukkig zijn er tegenwoordig ook andere mogelijkheden om toch verbonden te blijven met elkaar. Wij willen dat de komende weken doen door middel van deze Pastorale Brief. We proberen deze in de komende tijd elke week op te stellen en te verspreiden. Zo hopen we met elkaar in verbinding te zijn én te blijven. Tot we elkaar weer veilig kunnen ontmoeten in onze Sint Maartenskerk.

In deze eerste versie (klik hier) treft u informatie aan over afspraken die we gemaakt hebben vanuit de kerkenraad. Maar ook een bemoedigend woord en een nieuwe oplossing voor ons wekelijks contact op zondagmorgen…

Laten we elkaar niet uit het oog verliezen!