Pastorale Brief 6 september 2020

Zondag 6 september is het zover. Dan kunnen we weer “gewoon” onze erediensten meebeleven in de kerk! Spannend, want het zal met afspraken en maatregelen gepaard gaan, maar fijn dat we weer bij elkaar kunnen komen.

In deze Pastorale brief nummer 20 treft u nogmaals de aandachtspunten aan voor deze dienst, om er met elkaar voor te zorgen dat we voldoende afstand houden en zo veilig deze dienst met elkaar kunnen beleven.

Deze dienst kunt u vanzelfsprekend ook beluisteren én meekijken via Kerkdienst Gemist. Wij hebben er alle begrip voor wanneer u wellicht nog terughoudend bent om gezondheidsrisico’s te voorkomen.

Wij hopen u te verwelkomen in onze kerk of verbonden te zijn via internet en wensen u een goede week toe!