Pastorale Brief 5 juli 2020

In deze 15e pastorale brief kunt u lezen wat de versoepeling van de maatregelen vanuit RIVM en het rijk, ook voor ons betekenen. Daarnaast heeft de kerkenraad, met uw reacties, zich gebogen over de vraag of beeld bij de online kerkdiensten gewenst is, nu en in de toekomst.

Daarmee is het een “uitgebreide brief” geworden. Ook volgende week belooft een “dikke versie” te worden met extra informatie over de vakantieperiode die voor de deur staat. Daarna zullen wij in de vakantieperiode het gas een beetje terugnemen, waarbij wij wel wekelijks de liturgie zullen verspreiden voor de online kerkdiensten.

Wij wensen u wederom alle goeds en een fijne online dienst aanstaande zondag, waarin wij vieren dat er kinderen zullen overstappen van de kinderkerk naar de tienerkerk! Zorg dat u er bij bent, online!