Helaas hebben wij afgelopen week allemaal te horen gekregen dat de maatregelen nog ten minste tot 28 april verlengd worden. Dat betekent nogal wat.Voor onze gemeente gaan wij er in ieder geval al vanuit dat wij tot eind mei alleen nog on-line kerkdiensten zullen houden. Inmiddels is daar een nieuw rooster voor gemaakt, wat u terug kunt vinden op onze website: Rooster vieringen April/Mei 2020.

Aankomende zondag, 5 april 2020, zal Ds. Wya de kamp – Diepenveen voorgaan in de dienst. Luistert u vooral mee via Kerkdienst Gemist.De liturgie is zowel op onze website te vinden (bij het rooster) alsook in de bijgevoegde pastorale brief voor zondag 5 april aanstaande.

Wij blijven u oproepen om juist in deze tijd naar elkaar om te zien. Mocht u zelf behoefte hebben aan contact of andere ondersteuning, laat het ons dan weten.Wij willen er zijn voor elkaar. Samen komen we hier doorheen!

Klik HIER voor deze 3e Pastorale Brief