Pastorale Brief 30 augustus 2020

In de Pastorale Brief voor zondag 30 augustus 2020 treft u naast de gemeenteberichten, ook informatie aan over het gebruiksplan van onze kerk, voor het houden van kerkdiensten tijdens de coronamaatrdegelen. Zondag 6 september a.s. is het namelijk zover! Die zondag willen we een ieder die dat wil welkom heten in onze kerk. We zijn dankbaar dat dit weer kan, ook al is het met de noodzakelijke beperkingen, zoals deze zijn opgenomen in het gebruiksplan. Het gebruiksplan zelf kunt u downloaden via deze link: Gebruiksplan Kerkgebouw Corona.

Wij hebben er alle begrip voor wanneer u wellicht nog terughoudend bent om gezondheidsrisico’s te voorkomen. Daarom blijven de diensten ook online te volgen via Kerkdienst Gemist. Voor de liturgie van deze dienst verwijzen wij u naar het rooster van onze vieringen, waar u de liturgie kunt downloaden.

We wensen u weer een fijne dienst toe en een goede week!