Pastorale Brief 29 maart 2020

Nu wij weten dat de periode waarin de maatregelen rondom het corona-virus gelden nog verder is verlengd, vinden wij het nog meer belangrijk om op deze manier met u in contact te blijven.Wij zullen daarom blijven proberen wekelijks deze Pastorale Brief te verspreiden.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze brief, laat het ons weten. Mocht u deze Pastorale Brief thuis per e-mail willen ontvangen, geef uw mailadres dan door via pastoralebrief@hervormdmaurik.nl.

Nog veel belangrijker: mochten wij u op de één of andere manier kunnen helpen in deze tijd, dan horen we dat ook graag!

Op ons rooster vindt u onze internet kerkdiensten die wij voorlopig tot 1 juni aanstaande via Kerkdienst Gemist zullen blijven uitzenden. Daar kunt u ook de liturgie vinden voor zondag 29 maart 2020.

Wij wensen u veel sterkte toe in deze tijd, maar bovenal: blijf gezond!

Klik HIER om deze 2e Pastorale brief te lezen.