Pastorale Brief 27 september 2020

Bijzonder… 23 edities van de Pastorale Brief. En dit is (voorlopig) de laatste.
Ingegeven door de coronamaatregelen, waarbij wij wekelijks contact met u wilden hebben in de periode dat wij geen fysieke kerkdiensten konden hebben, maar u wel op de hoogte wilde houden van het wel en wee in onze gemeente, zijn wij in maart 2020 gestart met het opstellen van een Pastorale Brief. Nu wij sinds begin september weer in de kerk mogen komen, willen wij ook weer terugvallen op ons maandelijks contactblad.

Ook vanaf deze plaats danken we iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan deze 23 pastorale brieven. In deze editie proberen we iedereen bij naam te noemen en te bedanken. Mochten we daar onverhoopt een naam vergeten zijn, dan alsnog bij deze!

In deze laatste brief vragen wij uw aandacht voor de aanpassingen van ons programma winterwerk 2020-2021. Helaas zullen diverse activiteiten nog steeds niet of maar beperkt mogelijk zijn. Het is goed om u daarover te informeren.

Mocht u graag op de hoogte blijven van onze gemeente, maar geen abonnement hebben op ons contactblad, laat het ons dan weten! Geef uw gegevens door via cvk@hervormdmaurik.nl. Voor een bijdrage van slechts € 7,- per jaar (minimaal), kunt u het contactblad ook ontvangen. Dit kan ook per mail wanneer u daar de voorkeur voor hebt.

Voor nu danken wij u voor uw betrokkenheid en hopen u via andere kanalen te blijven ontmoeten!