Pastorale Brief 26 april 2020

Er is een zekere versoepeling aangekondigd in de maatregelen rondom het corona-virus. Met name de jonge kinderen zullen daarvan profiteren na de meivakantie, wanneer ze weer naar school mogen en wat kunnen gaan sporten. Voor onze tieners blijft het afwachten. Een lastige tijd in een leeftijd waarbij je juist uit wilt vliegen in plaats van thuis op het nest blijven…

Voor ons als gemeente is het op dit moment nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren. De richtlijnen geven aan dat wij in ieder geval tot eind mei nog geen kerkdiensten kunnen houden in onze vertrouwde Sint Maartenskerk.

Het is jammer om elkaar niet lijfelijk te kunnen ontmoeten en begroeten. Maar het is bemoedigend en dankbaar om te zien (aan de luistercijfers) en te horen (uit uw reacties) hoezeer onze on-line kerkdiensten worden gewaardeerd. Daarom zullen wij dit ook zo lang als nodig én mogelijk is, blijven volhouden. De liturgie voor komende zondag 26 april treft u aan bij het rooster.

Bijgaand treft u weer onze wekelijkse Pastorale brief aan, samengesteld door ons predikanten-echtpaar, met dank aan een ieder die input aangeleverd heeft. Mocht u nu ook een keer iets bij willen dragen, laat het ons dan weten!

Een goede week toegewenst. Blijf gezond!