Pastorale brief 24 mei 2020

Alweer de 10e Pastorale Brief. Sinds medio maart het corona-virus er voor zorge dat wij geen bijeenkomsten meer konden houden in onze Sint Maartenskerk, zijn wij begonnen met het verzenden van een wekelijkse Pastorale Brief, met een liturgie voor de online-kerkdiensten die wij zijn gaan houden vanuit onze kerk.

Sindsdien is het aantal adressen waar deze brief naar toe mag gaan gegroeid en luistert een vaste groep gemeenteleden elke zondag onze dienst via internet. Het is fijn dat dit zo kan, ondanks het gemis om elkaar te kunnen zien en spreken in ons eigen gebouw.

We willen bij deze (nogmaals) iedereen bedanken die op wat voro wijze dan ook bijdraagt aan zowel deze Pastorale Brief (onder andere in het opstellen, verzenden, rondbrengen, plaatsen op de website, et cetera) en aan onze on-line kerkdiensten (lectoren, ambtsdragers, geluid, bloemstukken, liturgie en natuurlijk onze beide voorgangers).

Het is nog onduidelijk wat de komende maanden gaan brengen. Bijeenkomsten zijn mogelijk, maar de beperkingen die daarbij gelden maken het lastig. De kerkenraad is daarover volop in beraad en we hopen u daar snel over te kunnen informeren.

Veel leesplezier met de 10e Pastorale brief, en geniet van een lang Hemelvaartsweekend!