Pastorale Brief 20 september 2020

Pastorale Brief nr. 22 is de voorlaatste brief, voordat wij vanaf zondag 27 oktober weer gebruik zullen gaan maken van ons maandelijks contactblad.

In deze 22e Pastorale Brief vragen wij u naast de gebruikelijke pastorale zaken, aandacht voor de komende kerkenraadsvergadering, waarbij u eventuele punten kunt inbrengen via voorzitter@hervormdmaurik.nl. We horen graag van u hoe u de periode van online kerkdiensten hebt ervaren, maar ook hoe u aankijkt tegen de fysieke diensten die wij sinds begin september weer kunnen houden. Alles vanzelfsprekend onze voorbehoud van mogelijke nieuwe RIVM maatregelen, mochten wij het virus onvoldoende met elkaar onder de duim kunnen houden.

De liturgie voor de dienst van aanstaande zondag kunt u vinden in het rooster van onze vieringen.

Wij wensen u een goede zondag toe en een fijne week!