Pastorale Brief 12 juli 2020

Dit is voorlopig even een laatste “uitgebreide” Pastorale Brief. De komende 4 weken zult u alleen een liturgie per mail ontvangen, voorafgaande aan de online kerkdiensten t/m 16 augustus.

We noemen deze versie dan ook een “bewaarexemplaar”, omdat er informatie in is opgenomen die u kunt gebruiken tijdens deze vakantieperiode, zoals  vervangende contactgegevens tijdens de vakantie van onze predikanten, contactgegevens om u eventueel aan te melden om bij een online kerkdienst aanwezig te kunnen zijn, et cetera.

Wij wensen u een hele goede vakantietijd toe. Ook wanneer u vanwege de corona maatregelen er voor kiest om thuis of dicht bij huis te blijven, is het goed om een moment van rust te zoeken en te genieten van alles wat ons gegeven is. Via de online kerkdiensten kunnen we verbonden blijven, ook vanaf uw vakantieadres!