Pastorale Brief 12 april 2020

Dit jaar is de Stille Week voor Pasen, echt een stille week. Geen Vespers met onze RK broeders en zusters, en geen vieringen op Witte Donderdag en Goede Vrijdag.

Aanstaande zondag hebben we wel een Paasdienst, waarin Ds. Simon de Kam zal voorgaan. Luistert u weer mee? Dat kan via Kerkdienst Gemist. De liturgie is HIER te vinden (evenals bij het rooster van onze kerkdiensten).

Dit jaar zal de Nieuwe Paaskaars niet binnen worden gebracht in de Paasdienst, omdat we daarmee willen wachten tot de eerste dienst waarin we allemaal weer in onze Sint Maartenskerk aanwezig kunnen zijn.

Wij bereiken met onze Pastorale Brief inmiddels ruim 200 adressen! Dat is geweldig. Mocht u de brief ook graag rechtstreeks willen ontvangen, meld u dan aan via pastoralebrief@hervomdmaurik.nl.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze brief, dan horen we dat graag.

Tot slot blijven wij u oproepen om naar elkaar om te zien. Juist met deze dagen rondom Pasen! Mocht u zelf behoefte hebben aan contact of andere ondersteuning, laat het ons dan weten.

Klik HIER voor deze 4e Pastorale Brief