Pastorale brief 10 mei 2020

Er gloort wat hoop aan de horizon. De maatregelen worden versoepeld en het lijkt erop dat wij elkaar, vanaf 1 juli aanstaande, weer mogen ontmoeten in onze Sint Maartenskerk.
Geweldig nieuws natuurlijk, maar misschien nog wel belangrijker is het nieuws over teruglopende aantallen corona slachtoffers. Want hoe vervelend het ook is om als gemeente niet bij elkaar te komen of beperkt te worden in je bewegingsvrijheid, nog veel erger is het om ziek te worden en mensen te verliezen aan dit virus.

Maar ook daar zien we hoopvolle ontwikkelingen. Laten we hopen en bidden dat dit zo mag blijven gaan. Dat we gezond mogen worden en blijven. Pas dan kunnen we elkaar ook weer in blijdschap terugzien in onze kerk, toch?

In de tussentijd blijven wij u via de Pastorale Brief informeren over wat er gebeurt in onze gemeente, deze keer Pastorale brief nr. 8. En blijven wij op zondagmorgen de kerkdienst vieren via internet. Bij het rooster van onze kerkdiensten treft u de liturgie aan voor komende zondag.

Blijf naar elkaar omkijken. Blijf betrokken met elkaar en blijf gezond!